biryazmasali Mynameisugu çeyizci derken iç çamaşırları gecelik tarzı satan yerdenmi aldınız bazen oralardada anlaşmalı olup marka datıyor ama polo replikası çok olan bir ürün aklnzda soru işareti varsa iade edin derim yada tekrar gidin orjinallk içn size birşey höstersnler polonun satış izni vs
Mynameisugu biryazmasali şöyle soyliyim çeyiz için gereken herşey var camasirdan sandıgina sus esyasindan çantasına kadar burada hamam takımı alınır onun için ve çeyiz için gerekli hersey var ve bizim burada geline hep marka alınır o yüzden her marka var
biryazmasali Mynameisugu bence sahte değildir anladım sizin dediğinizi burdada var her marka satılıyor
Bhr28 Mynameisugu Ana sayfa da sol üst köşe de üç çizgi var oraya tıklayın. Sonra resim yükle seçeceğine girin. Oradan yükleme yapabilirsiniz
Bhr28 Mynameisugu Replikası çok olan bir marka o yüzden bilemedim . İnşallah orijinaldir, çünkü az parada vermemişsiniz.
biryazmasali Mynameisugu yani ellemeden anlayamam ama oyle durmuyor inanın bende bi çantacıdan markası olmayan bir çanta baktım sırt çantası ona bile indirimde 350 dedi bence değildir diğer ürünleride satıyorsa risk alamazlar
Mynameisugu biryazmasali yani orada olan tüm ürünler internette de vardı ve aynı fiyatti bilemedim öyle orijinal ürün çok tanıyan biri değilim ama dandik bir yerden de almadım öyle soyliyim buradaki en ünlü cryizci ve bizde gelin için dandik bişey de alinmaz
biryazmasali Mynameisugu o yuzden içiniz rahat olsun sanmıyorım ben orjinaldir güzel günlerde kullanın
Mynameisugu biryazmasali teşekkür ederim canim inşallah oyledir yani etiketi felan da herşeyi üzerinde barkodu olsun insalalh anlayan vardır yine aydinlanirim
Guneskiz48 Mynameisugu bana ürünün dikişler filan çok güzel geldi bence orijinal gibi görünüyor tam emin değilim ama Google da direk ürünün barkodu okutun bakalım.birsey çıkıyor mu
anataraf1leoparbenim Canım çantan orjinal logosu ve kol bantları arka tarafındaki boyutu felan %90 orjinal çünkü çakmasında bu renk amblem kullanmıyorlar bence gerçek güle güle kullan ama gerçek degilsede çok kaliteli güzel günlerde kullan ❤️
Denizanasi92 Mynameisugu canım ordan alsan zaten orijinaldir kesin değil mi😄 sorabilirsin firmalar böyle şeylerle ilgilenir