ebz09 Deletedmom3544 https://www.google.com/amp/s/www.nefisyemektarifleri.com/visne-sulu-muhallebi-5853823/nyt-amp/ Bu çok iyi bi tatli
oksitosin Deletedmom3544 kremalı etimek tatlısı, çikolatalı değil ama az şekerli soğuk soğuk olunca çok iyi gidiyor kaç senedir yapmamıştım canım istedi şimdi 😋
Deletedmom3544 Halimea dondurma pek yemek halime ya sütlü soğuk lazım bende bilmiyorum ne istediğimi 😂
Artizneararlabazarda Deletedmom3544 valla limonlu kakaolu Yaz tatlısı yapıyoruz 2 limon suyu yumurta akı bir cay bardağı seker cırpın krem santi bir paket karısyırın ,alt kata kakaolu bisküvi ufalayın bu karısımı serin üstüne tekrar bisküvi tam yazlık tatlı
Halimea Deletedmom3544 cnm benim kurtarıcım 😅 ama misafir gelicekse olmaz saray sarması yapın oo ben cok severim😋 sadelide oluyo fındıklı , cevizli
MerveGl- Deletedmom3544 bebe bisküvisi veya halley kır,krem şanti,muz karıştırıp buzdolabında beklesin. Üstüne de en son çikolata sos dökün çok güzel oluyor 😍
Ramoo__66 Deletedmom3544 hee tamam benim yerime de ye bende anca yarına yaparım markete gitmeyi gözüm kesmiyor eşim yarın gelince alır 😂
Honki_Ponki Deletedmom3544 tavuk gögsü yap üstünede çikolat sos dök at buzdolabına oh mis gibi soğuk soğuk tatlı 🤤
Aselinannesii6 Deletedmom3544 instagram da gördüm bende denicrm yakın zamqnda 1 litre süt 1 su bardağı nişasta 1 su bardağı şeker karıştırarark pişiriyoruz sonrasında kaplara bölüyoruz soğuyunca üzerinde çikolata sosu döküyoruz harika gözüküyordu