minderbob Blackbird88 ağır metal genelde deniz ürünleri tükenlerde çok oluyor. Bazı balık türleri ve midye salyangoz gibi ürünlerde fazla oluyor çocuğunuz bunları tüketmediyse sorun olmaz ki
Burcc Blackbird88 çok önemli bi test bence. Bende araştırıyorum yaptırıcam. Ağır metalin bağırsaklarda birikmesi çok tehlikeli. Teflon granit tava tencere de kullanmamak gerek. Sadece gerçek döküm ve çelik kullanılmalı mesela
Blackbird88 Kimse yokmu yaptıran özellikle kurşun testi yaptıran, kurşun bebekler için çok tehlikeliymiş, beyne yerleşip zeka geriliğine yol açıyormuş, bunu okuduğumdan beri sürekli aklımda bi baktırsammı değerlerine diye,
ikizerkekannesi Blackbird88 2-2.5 yaş arası normal kan değerlerine baktırdım gerekli olsa bence doktor uyarır sonuçda ağır metal içeren yiyecekler yemiyorlar dip balığı vs gibi
Blackbird88 asianbaby2019 şüphelendiğim birşey yok tam tersi herşeyi gayet iyi sadece merak ediyorum aslında
Blackbird88 minderbob sadece bunlardan değilmiş mesela seramik tabakta çizik varsa kurşun geçermiş yada duvar boyalarında kurşun oluyormuş, hatta hava kirliliği olan yerlerde solunumla geçiyormuş ve sürekli vücutta birikiyormuş
Blackbird88 OncedenGurme yok şüphelendiğim birşey yok sadece Amerika’da 1 ve 2 yaşında kurşun değeri kontrolü öneriliyormuş. Bu aydaki çocuklar herşeyi yediği için evdeki tozdan bile geçiyormuş
Blackbird88 Burcc aynen evdeki mutfak malzemesinden de geçiyormuş ayy valla kaç gündür düşünmekten uyuyamıyorum 🤦🏻♀️
Blackbird88 Burcc ben biraz araştırdım da cerrahpaşa tıp saçtan ağır metal analizi yapıyormuş. İlla İstanbul’da olmanıza gerek yok saçını kesip ( belli bir yöntemi var) zarfla ve dekontu da ekleyip gönderiyormuşsunuz sanırım 2 haftada sonuçlar maile geliyormuş. Sadece ağır metal değil mineral de bakılıyormuş iyot çinko gibi. Ben bunu yaptıracağım size de bilgi vermek istedim.
Burcc Blackbird88 istanbulda değilim ama bu yöntem çok iyiymiş. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için🙏🏻