prensesannesiiiiiiiiii Kızım 6 ay 23 günlük tüm sebzeler tattirildi patlıcan ve taze fasulye kaldı vermeli miyim sizce
Artizneararlabazarda prensesannesiiiiiiiiii Nikotin içerir az da olsa hemde faydası olan bir sebze değil
Tweetyy prensesannesiiiiiiiiii patlican 2 yas diye biliyorum. Taze fasulye denettim ben doktor verebileceklerimin arasında saymisti
annesininbaliii Yakamoz__00 biz devlet hastanesine gidiyoruz doktorlar liste falan vermiyorlar netten başlıyorum bende hersey eğer varsa listeyi bizimle paylaşır mısınız en azından benim gibi annelere yardımcı olur teşekkürler
agns prensesannesiiiiiiiiii 2 yaşa kadar oğluma vermedim Dr öyle demişti kızıma da vermiycem 6 ay çok küçük bebeğiniz patlıcan dışında o ay hangi sebze varsa onu verin
prensesannesiiiiiiiiii agns patlıcan verilmemesi gerektigini bilmiyorum bilmediğim için size sordum zaten az kalsın veriyordum walla iyi ki yazmışım
agns prensesannesiiiiiiiiii taze fasulye olabilir küçük küçük doğrayın öyle veriyorum ben kızıma teker teker yiyor ☺️
Gamzosgamzos prensesannesiiiiiiiiii kızım 2,5 yasinda ilk defa gecen hafta verdim 2 yasa kadar vermeyin
ayseeeasln21 prensesannesiiiiiiiiii taze fasulye olabilir canım ama patlıcan verme bence daha yeni doktordan geliyorum patlıcan önermiyorum dedi nikotin olduğu için