Deletedmom_297 66 günlüğüz günde kaç kere kakasınj yapıyor? Yapmadığı günler oluyor mu? Emmeden snra mutlaka kusuyor bazen ağız dolusu bazen az değişiyor sizin nasıl kızlar ? Birde hıçkırıyor emmeden snra nu nedir doyduğunu mu belli ediyor?
deletedmom4842 Deletedmom_297 Hıçkırık doyduğu ve sindirim siteminin çalıştığına işaret ayrıca benim oğlum 2 aylıkken 4 5 günde bir kaka yapardı şimdi 4 aylık her gün 2 3 kez yapıyor. Kusma da normal ama sıvı şekilde mi kusuyor yoksa pütürlü gibi yoğurt kesiği derler onun gibi mi ?
Sumeyya Deletedmom_297 canim 1 hafta bile kakasini yapmamasi normaldir cunki bagirsaklari gelisiyor ve büyüyor hickirmasida doydugundan ve midesi büyüyor ve kusması iyi bisey tabi fazlalığı atıyor
tgc Deletedmom_297 kakasını 1 kere yapıyor oda ğün aşırı birğün yapıyor birğün yapmıyor o kusma olayı bzdede var bazen süt gbi ama genel de yogurt kesigi gbi taneli oluyor
tgc Doruksmet ne ile beslenşyor peki bzim ki anne sütü ama yine de sık yapmıyor :) hıçkırık da tam uykuya geçecegi zaman yakalıyor cok snir bozucu
KubraurganAlper Benim kızım da 2ay 9 günlük ve bi keere 8 gün yapmadı bir haftayı geçince çok telaşındm ve o güne kadar nelr ypmadm ki masajlaar zeytinyağ ile poposunu uyardm vs mamasna 1 cayy kaşığı zeytinyağı koydum en son doktor a gittik hemde 3 tane 12 güne kadar çok normal olduğu telaş yapmamam gerektiğini söyledi 3 doktorr da anne sütü alan bebeeklerde görülür zamaanla düzelir fedileer zeytinyağnı mama verdigm zammaanlarda devam etmem söylendi ve siimdi her 4günde bir kaka yapyor ..
Doruksmet tgc anne sütüyle beslenşyor hatta emme olmadığı için sağarak veriyorum.Benim de aynı hatta ya tam sütünü içtiği zaman ya da tam uykuya dalacağı zaman tutuyor 😩😩