Kayserifatma Bebegimn 9 aylik olduk halen taneli yiyeceklere geçemedik. Püre tarzında yiyoruz ama. Agzinda taneli gelen herseyi reddediyor. Çıkartıyor. Yardımcı olabilecek var mi nasıl alistirdiniz bebeklerinin. Şehriye çorbasını bile iciremiyorum.
hemsireemom Kayserifatma küçük küçük ekmek içlerini kendi eline verin kendi yesin o şekilde alışıyorlar
Sadeceanne1612 Kayserifatma bende püre corba veremiyorum illa elimle ya da kaşıkla taneli yiyecek hiç ezmeden Yumurta sarisi verdim bu gün onu bile elimde bölerek verdim Muz Elma falan hep öyle 6 buçuk aylık
Ceozip Kayserifatma hiç püre vermeyerek. Blendır asla kullanmadım hep çatalla azıcık ezerek verdim. Doktorumuzun da tavsiyesi bu yöndeydi. O şekilde başlamıştık.
madrefelice Hiç püre vermeyerek. Hep çatalla ezdim yiyeceklerni 8. Ayda biraz daha büyüttüm derken 9. Ayında herşeyi yiyebilir hale gelmişti sizde çatalla ezerek başlayın yemesede zorlamayın yavaş yavaş mecbur alışacak
Kayserifatma Aslında ekmek felan veriyorum eline biraz yiyor biraz oynuyor salatalık, biber . Vs. Isırıp ısırıp atıyor. Yutmuyor.
Kayserifatma Tecrübelerini deneyimlerini benim için çok değerli hepini,e teşekkür ederim. Sevgili anneler. BusranurKura hemsireemom UraSsmom Ceozip
BusranurKura Kayserifatma kızım 3 yaşında 2.5 yaşına kadar herşeyi pürüzsüz ezdim asla ama asla yemiyordu bazı çocuklar da oluyormus ne zaman anaokuluna oyun grubuna basladı orda ki çocuklarla yemek yiyerek alıştı ben şok oldum o kadar emek verdim ki herseyi ağzından atardı mercimek tanesini bile istemezdi alışmassa insallah alışır hemen hiç canınızı sıkmayın diye yazmak istedim sizlik bi durum yok canları öyle istiyor sanırım🙄😂
Kayserifatma @BusranurKura ona özel biseyler yapiyorum asla yemiyor. Milletin çocuğuna imreniyorum. kendime kızıyorum.. Vicdan azabı oluyor sonra bnde. Kendimi yetersiz hissediyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
Asyakus11 Kayserifatma daha çok çiğneyerek yiyeceği şeyler verebilirsiniz eline. Benim bebeğimde çiğnemeyi biliyor ama asla yemekleri çiğnemiyor direk yutuyor.