Simuzer Merhaba benim kizim 24 gunluk sutumle doymuyor ek qida veriyorum sutumu ne ile artira bilirim
lanadelmiyav Simuzer dereotu, kurudut, incir, yulaf, tahin helva, karpuz, malt icecekleri, humana cayi, bulgur, bol bol su. Bunlar tuketin farki goreceksiniz
Aysegul24 Bestlak damla her gün sabah düzenli olarak içtiğimde faydaısnı gördüm bulgur pilavı ve tavuk yediğimde bol yeşillikli salata tani yanına da bol su ve uyku aşırı süt yapıyor bende bunlar
Simuzer Ek qida vermek isdemiyorum bence en guzeli anne sutu bir az yiyor uyuyor sonra hemen 3 4 dakika icersinde uyaniyor ve aliyor yine emziriyorum ama doymuyor
Aysegul24 Zaten ek gıda için çok küçük değil mi 24 günlük demişsiniz mama meme devam edin isterseniz bol su ve beslenme ye dikkat edin stresden uzak mesela ben temiz hava almaya dışarıya çıktığımda daha rahatlamış oluyorum ve göğüslerim çabuk doluyor
Simuzer lanadelmiyav yani ek qida derken anne sutu gibi yemekler satiyolarya ondan sizin dilde ne oldugunu bilemedim ek qida yazdim
Simuzer Ben Azerbaycanda kaliyorum bizde bebek dogdugunda hasdanede firisolak mama vr ondan verdiler bende ondan verdim hemde anne sutu