Kuzeysmommmmm Merhaba anneler, avrupa yakasından anadolu yakasına taşınıyorum. İyi bir çocuk doktoruna ihtiyacım var, özel hastanede olabilir. Mümkün olduğunca telefondan da destek almak istiyorum, WhatsApp iletişimi olan bir doktor önerisi olan var mı?
Masal001 Kuzeysmommmmm Sultanbeyline devlet hastanesi hülya taneri harika doktor biz memnunuz düşünün 10 dkka bebeğime masaj yaptı odada gazı rahatlasin diye herseyini ince ince ayrıntılı inceledi bebegimin yardımcı oldu cok
Biranneikibebek Bende Çekmeköyde oturuyorum Çamlıca medipol Dr Gökmen Alparslan Taşkın çocuk doktorumuz bi bakın yorumlara falan isterseniz çünkü memnuniyet biraz göreceli ama ne zaman birşey sormak istesem dönüş yapıyor boş yere ilaç verdiği yada tahlil ve serum takdığı olmadı
Kuzeysmommmmm Biranneikibebek teşekkür ederim, aslında biraz da yakın olsun istiyorum evime. Çamlıca da çok uzak sayılmaz gibi araştıracağım sağolun🙏
Poyrazz12 Kuzeysmommmmm ben devlete gidiyorum numarasını hiç istemedim istesem verir belki de ama görüp görebileceğim en iyi doktor benim için ilhan varnk h. Gülnihall öz doktor
Masal001 Kuzeysmommmmm bu doktor randevusuzda bakiyor sıra fişi alın ben bulamayinca öyle yapıyorum erken gidin ama 3 bazen 4 gibi de çıkabiliyo doktorlar fiş alır muane ettirirsiniz korkmayın muane fisinde de sıra hemen geliyor yani sıkıntı yok saatlerce sıra beklemiyosunuz