ebz09 Benisahtesevme2 bende bunun duz scooter olanı var ve gayet kullanışlı uzun ömürlü kaliteli birsey. Bu bana çok fazla geldi yani bi fiyata bu fazla gibi ama kullanıcı yorumlarını bilemem tabi
Med Benisahtesevme2 ilk defa görüyorum nasil sürülüyor ki bu birbirinden çıkıyor mu yoksa bütün halde mi
Woody Benisahtesevme2 bu model bana hic guzel gelmiyor. Bu halde “denge bisikleti” gibi kullanilinca, denge bisikleti mantigina ters oluyor. Scooter icin de ekstra bir parca yuk gibi oluyor
Noname21 Benisahtesevme2 parkta bir ladin lullan8yor denge bisikleti falan da oluyor . Kullanışlı yani ben denge bisikletini ayri aldim globber scooter xiaomi
Benisahtesevme2 Woody şöyle oğlum bu sekıl bınmelı seylerı sevıyor dıger bısıklet tarzı şeyler çok yer kaplıyor bu ıkı ısı bır arada götürdüğü ıcın aslında kullanışlı duruyor
cgelmas Ben de alacaktım ama siz yön veremiyorsunuz kaldırarak sağa sola mesela yön veriyorsunuz alacaksanız tek alın daha iyi 🙏
Benisahtesevme2 Woody sevmedim onları ya ben bu daha kullanışlı duruyor scooter olması ozellıkle ve dokuz yasa kadar hatta 50 kılo benı bıle taşır 😀