Sahrabalam Üç gündür verdiğim herseyi ağzında tutuyor abartısız diyorum bir tatlı kaşığı çorbayı 20 dakka tutup tükürüyor artık sabrımın son noktasındayım vallahi tukendım neden böyle oldu böyle yapan bebek anneleri neler yaptınız geçiyor mu
Yazaksami Sahrabalam oğlum da öyleydi hatta sevdiği birşeyde olsa kaşığı ağzına sokunca direkt yemeği dışarı çıkarırdı, ağzında tutar yutmazdı 3 4 ay böyle sürdü sonra bir anda kendiliğinden vazgeçti. 23 aylık şuan
Yazaksami Sahrabalam başka bir sağlık sorunu yoksa üstünde durmayın çok. Dönem dönem iştahsızlıkları ve kendilerince bişeyleri keşfetme anları mutlaka oluyor
Sahrabalam Yazaksami 1 yaş kontrolünde kilosu geride dedi ve Demir’i düşük dedi 15 ayında tekrar bakılacaktı 😞 endişem bu yüzden zaten zayıf bir bebek Demir’i düşük
Sahrabalam Minisinannesiii kaç aylık bebeğiniz nasıl basa çıkıyorsunuz çok üzülüyorum üç gündür kaka yapmadı çişli bez sayısıda çok az
Minisinannesiii Sahrabalam ben karadut özü aldım burdan birisi tavsiye etmişti fayda ediyo gerçekten yiyo en sonunu püskürtüyo oyun yapıyo 15 aylık tavsiye ederim size de iştahında düzelme oldu biraz
Sahrabalam Ozgeakah hayır emzik tutmadı hiç su da veriyorum peşine onuda ağzındaykiyle birlikte tutuyor
kirmizibasliklikiz_ Sahrabalam benim kizimda son 2 3 haftadir oyle. Dikkatini dagitmaya calisiyorum. Ben sakiz cigniyorum patlatıyorum falan ona bakip dokunmak isterken bi kac kasik aliyor. Agzinda tuttugunda bos kasigi uzatiyorum o sirada sesli oyuncaklarini gosteriyorum. Ya da esim supurgeyi aciyor ona bakarken veriyorum oyle oyle halletmeye çalışıyorum
Sahrabalam kirmizibasliklikiz_ çok yorucu bir kase çorba ayırıyorum yedirmek için dört kaşıktan sonra pes ediyorum 😓
kuzey-21 Sahrabalam 16 aylık. Aynı şekildeyiz. Ağzında bekletiyor resmen. Önceden çok güzel yemek yiyordu şimdi 2 öğün anca yiyor oda zar zor. Ne yapacağımı şaşırdım
gizeminmasali Sahrabalam bizde donem donem yasadik bunu yutmuyor oyle agzinda bekletiyodu sabrimizi siniyolar resmen ama gelip geciyo sabredin👀
Minisinannesiii Sahrabalam trendyoldan aldim canm https://ty.gl/dwy6jfrchj bunu aldım ben 2 şişe bakabilirsin sende hem tadini çok seviyo oğlum