Sozay Merhaba. Kızım için kehribar kolye almak istiyorum. İnstagramdan baktım o kadar çok sayfa var ki. Güvenilir Olan hangisi bilemedim. Alıp da tavsiye edecek olan var mı acaba?
Gokceninannesiiyim Sozay ara bölümünden bununla ilgili postlar açılmış bir bakın isterseniz.....site de önermişler.
snyck Sozay kehribar sepetinden aldım 1gunde ulaştı elime sertifika da var ama boynunu acıtır mi diye hala kullanmaya başlamadım
Palestinianbride Sozay Ben Mardin den getirttim lakin takamıyorum sürekli çekiştiryor Allah korusun kopsa falan onları yutma tehlikesi var bir tanesini gece yatarken pijamasının altından ayağına hal hal gibi takıyorum 8 aylığız
NeclaDefne Sozay totsandmore sayfasından aldım çok araştırdım turkiye de tek GLT sertifasi olan sayfa bu.
mrsoztomurcuk Sozay “melsydesign”sayfasından aldım ben. Sertifikalı geliyor. Eşime de babalar gününde kuvars taşından tespih yaptırdım. Çok memnunum. Yakında yine oğluma akik taşından kolye almayı da düşünüyorum.
Deletedmom685 Sozay ben ogluma aldim lakin kullanmak mumkun olmadi isterseniz satabilirim orjinal sertifikali urundur
Gokceninannesiiyim Sozay totsandmore sitesini öneren çok ben baktım ama bana pahalı geldi bir bakın derim.