Mcnkarsel Tüm bebek nemlendiricilerinde 6 aydan büyük olmalı yazıyor, bebeğimin yüzü cok kuru. Doktor önerisiyle yıkarken yüzünü sadece suyla yıkıyorum. Bebeğimin yüzünü doğal olarak nasıl nemlendirebilirim?
Gmznr2909 Mcnkarsel ben dogudundan beri penaten kullanıyorum iyi geldi ve hiç zararı olmadı şimdiye kadar
Deletedmom738372 Mcnkarsel ben mustelanın losyonunu kullanıyorum 2 buçuk aylık bebeğim doktorumuzun önerisiyle ve çok iyi geldi
Gmznr2909 Mcnkarsel penaten den evet memnunum ben pisik kremi iki çeşit vücut losyonu yüz kremi saç ve vücut şampuanı ve gece rahatlatma banyo duj jeli ve sabun penaten kullanıyorum her şeyini penaten kullanıyorum gerçekten iyi ürün
yesimtokses Mcnkarsel ben ek olarak baby me losyon kullaniyorum cok iyi geldi asiri kuruydu bebegim bebek yagi bile kurutuyordu suan cok memnunun ustelik 0+
Burculicee Mcnkarsel minoris vücut ve yüz için olanı var biz onu kullayoruz ama 2 aylıkken kullana bilir misin bilmiyorum
Nurrr1 Doktor önerisi ile 2 aylık bebeğime la roche lipikar baume kullanıyoruz çok memnunum hemen etki ediyor