GoktugUras_mom kurtege yatmadan veriyor valla öyle de içiyorki bir biberon bitiriyor sonra suyunu da içtimi hop yatağa Sabaha kadar mışıl mışıl uyuyor
GoktugUras_mom Ahmetinannesi668 250 cc süte keçi sütlü bisküvi koyuyor içinede 1 tatlı kaşığı pekmez yada keçiboynuzu özü koyuyor çalkalıyor veriyor çocuğa
Dondurmalikahve Ahmetinannesi668 O zaman zayıf değil bebeğiniz zaten 10 kilo ortalama 1 yaş bebek kilosu zaten boyu ile gayet iyi durur Zaten en fazla 15 aylıkken doğum kilosunun 3 katına çıkması beklenir.
Elmel Ahmetinannesi668 ayrıca cici bebe ve süt verme çünkü ikiside sağlıksız kilolu çocuk sağlıklı demek değil Zaten ilerde alır kilo ama önemli olan sağlıklı beslenmesi o cici bebe içindeki şeker çok fazla
Elmel Ahmetinannesi668 kız kafana takma presentil tablosuna bak 25 den sonra olan hepsi normal seninki de 50 ile 75 arasında yani hayet iyi
Ozgeruya Ahmetinannesi668 gayet iyi kilosu sağlığı yerindeyse sorun etmeyin bnce. Benim kızım 1 yasinda o kadar yoktu bile 2 yasinda 12 kilo anca olduk
Nanelimoonn Ahmetinannesi668 keçiboynuzu özü çok iyi geliyor kilo alımına her sabah 1 kaşık verirsin bence senin kız da kilo alır
Ozgeruya Ahmetinannesi668 suan iyi diyor zayif kızım 2 yasinda zorla 12 kiloyu gördük biz ama sağlığı yerinde olsun yeter cok kilolu olunca nolucak ki benim fikrim bu tabi🙂
Ahmetinannesi668 Ozgeruya kesinlikle büyüyünce alırlar çevremdeki herkes zayıf diyor bem o yüzden takıntı yaptım bu günlerde. Normal de benim gözümde zayıf değildi