GoktugUras_mom Bir prematüre annesi olarak çok zorlu zamanlardan geçtik ve biliyorum ki bizim gibi olan binlerce kişi var.🥹 Bebeğiniz size alışma süreci nasıldı neler yaşadınız öylee bir muhabbet edelim dedim 🥰💜
neslicanben GoktugUras_mom güçlü çocukların sabırlı anneleriyiz biz 💜💜 dikenli yolların birgün gül bahçesine dönüştüğünün kanıtıyız ✌️✌️
Tubasahra GoktugUras_mom 2 prematürem var.Kızım 31+5 41 gün küvez sürecinden sonra kavuştuk.Şuan minik savaşçım 3.5 yaşında. Oğlum 30+6 35 gün küvez sürecinden sonra kavuştuk.Şuan 18 aylik. 💜
Ruveyda_yasin GoktugUras_mom 34 haftalık doğdu 25 gün kuvezde kaldı çiğerleri gelişmedi ameliyat oldu çok zordu her gün gidip onu öyle makinaya bağlı görmek Rabbim tüm bekleyen annelere evlatlarına sağlıklı bir şekilde kavuştursun 🙏🏻
2prematureannesi GoktugUras_mom biri 30 diğeri 36 haftalık doğdu ilki 2.5 kuvezde kaldı çok şükür hepsi geçti şimdi yaşında diğeri kilodan kurtardı ama sarılıktan 4 gün kuvezde kaldı şimdi 4 ay 12 günlük olduk 🥰 ayrı olmak zorluyor ama kavuşunca dünyalar senin oluyormuş ilerideki gülümsemeleri zaten resmen cennet 😍😍
GoktugUras_mom 2prematureannesi Gerçekten yaşadığımız herşeyi unutturan gülüşleri var minik savaşçılarımızın 💜
Yusufagahinannesi GoktugUras_mom oğlum 35 haftalık doğdu o kadar küçüktü ki 🥲 kayınvalidem benden çok ağladı biz bu oğlana nasıl bakacağız nasıl büyüyecek diye. 😅 maşallah büyüdü biraz minnoş bir delikanlı oldu ama olsun şuan 13 aylık bazen bana bakınca ah benim minik oğluçum diyorum
GoktugUras_mom Yusufagahinannesi sağlığı olsun yeterki canım. Benim oğlumda çok küçük doğdu ama sağlığı yerinde ya Allaha şükürler olsun o bana yeter 💜
Efem18 28 haftalık doğdu benim oğlum da 2 ay küvezde kaldı çok şey atlattık, çok şükür şuan çok iyiyiz onun bi gülümsemesi gerçekten cennet😍