BalkizimBaloglum2 Derya-Anne masallah cok sevindim sizin adınıza ben pes ettim bi kac zaman sonra tekrar basliycqm benimki hic oturup yapmak istemiyor tamamen reddediyor
Kakakhf BalkizimBaloglum2 bugun baslamistm bende pes ettim. 3vyasa 1 2 ay kala tam ogrenir die dusunuyorum korktu klozetten bende lazimlik alayim bide oyle deniyim diyom aman ne zor is anne olmak ya 🤦🤷
Derya-Anne BalkizimBaloglum2 bende 3-4 defa denedim 1 günü tamamlamadan pes ettim çünkü korkuyodu kızım ama en sonunda dün aniden kadar vererek başladık
BalkizimBaloglum2 Kakakhf benimkide lazimlik klozet hepsini reddetti oturmak istemiyor hayir diyor zorlamak istemedim bende elbet onlarda isteyecek ozaman öğrensin en iyisi
Derya-Anne BalkizimBaloglum2 deneye deneye korkuyu yenecek kuzum merak etme benim kızım yendi senin bebeğinde yenecek inşaallah
Okyanustakibulut Kakakhf benim oğlumda çok meraklı 27 aylık kaç aydır çişini kakasını onun klozeti var ona yapmaya gidiyor gizli gizli bezini çıkarıp ama ben sünnet yaptıracam bu ay sonrada bıraktırırım diyorum inşallah kolay olacak gibi
Kakakhf Okyanustakibulut ay ne gzl bnm kizde klozete oturmaya merakli ama yapmiyor lazimpik alayim oyle denicem bakalm insallah hemen alsiir 🌼