Kraliceanne Kızlar saçımı 3 yıl mavi siyah kullandım anı bi kararla gidip kızıl yaptırdım haliyle biraz yıprandı islakken uçlara doğru kısımlar uzuyo lastiklesmis başına gelen çaresini bulan var mı yoksa böyle böyle saçım gidecek mi
Ozge01tuz Kraliceanne bende siyah kullandım açtırdı saçlarım yandı ve lastik gibi sünüyprdu kestirdim kısacık bide keratin yaptım biraz kendine geldi 😔
Mommy_ Kraliceanne Keratin botoks yaptirip, yıpranmış olan kisimlari da kestirirseniz sıkıntı yaşamazsınız. Sarı, siyah, kızıl her türlü renkten renge geçiş yaptım.Sulfatsiz şampuan ve selective aminoasit saç maskesini de düzenli kullanırım.
serenittyyy Kraliceanne canım ya benimde kızıldı hep akar dururdu şimdi karamele geçtim bi sıkıntı olmadı ama hep yağlarla destekle mesela gece yatmadan saç maskelerini yap sabah yıka çok faydasını görürsün
Kraliceanne pattisanne siyah dahada pişmanlık valla hı içim sıkıldı artık kaç yıldır canım ya o yüzden yaptım
pattisanne Kraliceanne bende bir ara kızıl kullandım ay aktıkça aktı sonunda pembe oldu sarıya dönene kadar bittim saçımda yandı tabi sonra biraz kestirdim keratin botoks derken hala toparlamis değil
serenittyyy Kraliceanne evet aşamalı aşamalı açtı şimdi iyi yanmadı Allahtan çok korkmuştumda iyi oldu sevdim en basitinden zeytinyağı argan yapı gibi şeylerle sürekli destekle öyle demişti kuaför