Sema345 Kızım tam 6. Ayına gireceği zaman 6 saatlik bi yolculuğa çıkacağız ve çok sık uzun seyahate çıkarız o yüzden acil oto koltuğu almam gerek ama bütçem 2500₺ye kadar. Bana önerebileceğiniz uygun fiyatlı ve özellikle yatışı rahat olan güzel oto koltuğu var mı bildiğiniz bir de bu 360 derece dönme fonksiyonu ne işe yarıyor çok önemli mi bilen biri aydınlatabilir mi rica etsem
Deletedmom_34 Sema345 ben Yoyko bear aldım bir hafta olacak, hiç memnun değilim, tam yatar diyordu yatmıyor, 3 kademesi var en yatarı bile oturur pozisyonda, çok rahatsız edici onu almayın bence.
aslansmomm Sema345 aldığım ürünün fiyatı uçtu gitti önermiyim ama 360 derece dönmüyor, bu da bizi şimdilik zorlamıyor ilerisi için bilemiyorum 8 aylık olmak üzere oğlum
tavsaninannesi Sema345 bizim oto koltuğu da dönmüyor ama memnunum fiyatı şuan ne kadar bilmiyorum joie nin ama biz ikinci el almıştık yarı fiyatına temizde geldi onun dışında baby plus kullanan arkadaşlarımda memnun bi de kraft markadan memnunlar
Denizzz88 Sema345 besafe izi comfort kullanıyoruz herşeyinden memnunum güvenlik testlerinden de geçmiş tavsiye edilen bi marka tek sıkıntım 360 derece dönmemesi, dönen tavsiye ederim
Altayaaa Kucakta bile durmayan oglum baya sevdi besafe oto koltugunu rahatlıkta dışarıyı izliyor şuan fiatını bilmiyorum ama oneririm
Deletedmom5284 360 derece dönen almadım ilk başta ama sonra pişman oldum büyüdükçe zorlanıyor oturmak istemiyor o yüzden 360 derece dönen tavsiye ederim
Sema345 Denizzz88 dönenler de maalesef besafe gibi konforlu değil besafe in döneni de 10.000₺yi bulmuş valla ne yapacağımı şaşırdım en son 360 derece dönmese ne olur diye düşündüm
Denizzz88 Sema345 yani tabi dönmese bişey olmaz sadece rahatlık o mesela bizim arabamız biraz dar koyarken koltuğa zorlanıyoruz dönüyor olsaydı daha kolay oturturduk yada arabada yanında otururken kendinize doğru çevirebilirsiniz huysuzlanırsa falan o artıları var sadece. Tabi adac testinden geçmesi güvenliği daha önemli bildiğim kadarıyla diğer markalarda öyle bişey yok bikaç markada var o