FilizUlucay16 Merhabalar anneler ogluma sleepy kullanıyorum uygun olarak tavsiye edebileceginiz bez varmı yada sleepynin indirimde oldugu yerler ? 💜
AnnaKarenina_ FilizUlucay16 baby turco bi tık daha indirimli ben memnunum arada a101 bezide kullanıyırum sorun yaşamadım
2021_asel FilizUlucay16 Benim kızımda slepy kullanıyordu fiyatlar uçunca bimin bezine geçtik içerisindeki krem sayesınde pişik yapmıyor denemenizi tavsiye ederim
Azemefnan_2021 FilizUlucay16 bende sleppy yada beyb turco kulanıyorum trendyol yada hepsi burada migros takip ediyoruz indirim oldukça stokluyoruz 1 kere önlem uygundu eşim almıştı oda çok kalın geldi yazın pişik yapar diye kullanmadık
Rumeysayenerkurt AnnaKarenina_ bende baby turco kullanıyorum en son iste gelsinden 180 tlye 40 tl indirim gelmişti oradan 3 paket almıştım adet fiyatı 1.23e denk gelmişti ama şimdi fiyatları çok yüksek neredeyse sleepye eşdeğer hatta pahalı bile diyebilirim yeni marka arıyorum bende varsa bilen yazsın
Rumeysayenerkurt AnnaKarenina_ bizim kız çok kibar anacım hemencecik mantar oluşuyor pişikte değil mantar direk bebeland kullandım 1 paket yapmadı ama sanırım onunda fiyatları baby turcoya eşdeğer