mimikkralicesi 1aylık bebegimde kafasında 37,3 -37,5 gövdesinde ise 38 çıkıyor bu derece normalmi yoksa yüksekmi? Üstünde atlet ve kısa kollu zıbın var altında hicbirsey yok
Elife_unal mimikkralicesi Sıcaktan olabilir canım yüksek değil ateşi ama sık sık kontrol et oda ısısıda 24 25 civarı olsun
mimikkralicesi Elife_unal izmirde yaşıyorum cocukta olunca klimayı açmıyoruz korkuyoruz kötü etkiler diye o yüzden ev cok sıcak oda ısısı bile 28-29larda nasıl yapmma lazım
Elife_unal mimikkralicesi o zaman sıcaktan dolayı vücut ısısı yüksek muhtemelen sorun olcağını zannetmiyorum
mimikkralicesi Elife_unal atletsiz sadece zıbın mı giydirsem acaba ve dediginiz gbi uyurken üstüne müslin yoksa atleti kalsınmı
Elife_unal mimikkralicesi sadece kısa kollu zıbın giydir bakalım müslin örtüylede kundak yap istersen
mimikkralicesi Elife_unal kundakta asla durmuyor kollarını da örttürmüyor kolları harici üstüne atıyorum örtüyü sıkya gelemiyor😅
Elife_unal mimikkralicesi Bebekler kundaklanınca iyi uyuyor canım o çıkarıyorsa ellerini sen tekrar yap alışır bende ilk zamanlar kıyamıyordum çıkarmasına izin veriyordum ama kendini uyandırıyordu tekrar yapmaya başladım alıştı 8 buçuk aylık hala kundak yaparak uyutuyorum kendisi çıkarırsa çıkarıyor