Kuzeybey2209 simiyyy exxende hiç bisey yok bacım boşa para verme valla biz aldık duruyo öyle. Netflix al
Mizmizmyrtle simiyyy exxen bomboş bir kanal, Netflix kullanıyoruz ama disney de aldık dün kullanıma geçtik Netflix de bir kaç takip ettiğim dizi olmasa ondan da çıkıcam sadece disney bırakıcam onu çok bekledim gerçekten harika 💫
DemetF simiyyy hepsinde farkli guzel seyler var aslinda ama disney daha yeni geldi dun aldik henuz yeni isler gelmemis eskilerden cok sey var netflixden daha kapsamli exxen de gibi ve leyla ile mecnunu konusanlari izliyoruz sadece
simiyyy Kuzeybey2209 o var zaten ben bu üçünü merak ediyodum. Gibi diye bi dizi var orda baya övülüyor izlediniz mi
sadeturkvatandasi simiyyy az önce onu izliyordum absürd komedi, durum komedisi seviyorsanız çok hoşunuza gider. Eşim benden önce izleyip bitirmişti şimdi benimle birlikte bir daha izliyor. Ben çok sevdim.
DemetF simiyyy disney saha mantikli aslinda biz kari koca tv dizi sektorundeyiz bir suru is cekiliyor suan disneye yabancida gelecek cok kapsamli birde yillik 260 Kusur falan daha uygun
Deletedmom5284 Apple hariç hepsini kullanıyoruz exxen ve disneyi çok beğendim bugün inceledim family guy izledim hemen 😂