SelinaFilizim BirPatiSever benim kızım da o döneminde bir ara almamıştı, ben doktora danışarak hafif şekerli yoğurt vermiştim, doktorunuza bir danışın derim, veya formül mama deneyebilirsiniz 😞
Zey123 BirPatiSever benim kuzenimde aynen böyle oldu ek gıdaya erken başladılar ama programını doktor yaptı muhakkak doktora danışın birde tadı kötü olduğu için vanilya esansı ekliyor anneler siz bunuda sorun doktorunuza belki o şekilde yer
Sevilaylaylayyy BirPatiSever 4.ayda çogu bebekde böyle sorunlar oluyo canım benim bebeğimde o xamanlarda ne mama aldı ne emdi kaç kere kendimi yedim bitirdim bakamıyorum yediremiyorum diye gelişimsel bi durum olsa gerek ne zaman durumu kabullenip ısrardan vazgeçtim yavaş yavaş normale döndü atak zamanları ani büyüme sıçramaları oluyo bebeklerin belli dönemlerde eğer ki hasta olmadığından eminsen çok üsteleme hem sana hem bebeğine yazık acıkıpta yemeyen görmedim bu zamana kadar
Gf09 BirPatiSever benim bebeğime bu şekilde malesef ve daha 3.5 aylık. Bizde bebelac pepti Junior kullanıyoruz. Mama ve meme ikisini de istemiyor. Sadece 300 gr aldı 1 ay içinde. Haftalık takip ediyorum 50 gr bile almıyor artık. Çok üzülüyorum ama elimden bir şey gelmiyor. Dr. 1çay kaşığı Pekmez 90cc ye ekleyebilirsin diyor ama hiç tek seferde o kadar içmesi bile :(