Sultan60 Bebeğim 8 aylık bugün sünnet oldu 12 saat geçti şuan gece uykusuna yatırcam ama ağrısı olur mu uyanır mı rica etsem deneyimli anneler bilgi verebilir mi çok endişeleniyorum
MiniKaya Sultan60 ağrısı olmasa bile ilk gün belli saatlarde calpol verdirmişti bize doktorumuz akiam yatarken verin bence gece ağrısı olursa anlayıp tekrar verirsinz zaten olmazsa bırakın uyusun rahatça çok geçmiş olsn 🌸
Dolores Sultan60 benimki dün sünnet oldu ve dün gece uyanıp çok ağladı. Çiş yaparken felaket şekilde ağlıyor gece yine calpol verdim. Bugün de bir kez sabah bir kez de uyurken verdim. Herkesin bu kadar zor mu oluyor bilmiyorum ama o ağladıkça ben pişman oluyorum içten içe
Gmznr2909 Sultan60 allah damatligin da göstersin inşallah🧿 bana da bilgi verir misin bebeğin kaç kilo nerede yaptırdın
Sultan60 MiniKaya çok sağolun teşekkürler 4 saat arayla veriyoruz ağrı kesici ama gece inşallah ağrısı olmaz
MiniKaya Sultan60 olmaz inşallah endişelenmeyn 19 aylıktı oğlum 20-22 gün önce sünnet oldu ilk gece hiç uyanmamıştı merak etmeyin inşallah kolay atlatırsınz