Raluca Kizlar Merhaba, dogum yapali 1 ay oldu cok kilo verdim Nasil kilo alabilirim? Hangi yiycekler cabuk kilo aldirir?
Kizimmmmm Raluca yerinizde olmak isterdim. Bu dünyaya bir kere geliyorsun ve istediğin her şeyi yiyebiliyosun saat miktar ne yediğin fark etmeksizin. Çok şanslısınız 🥳
Gsmsasys Raluca Nesquik ler bayağı kilo aldiriyor süre karıştırıp her gün 2 tabak yiyin ve cicibebeli muzlu karisimli şeyler yapıp yiyin. Yani sağlıklı olmasa da kilo almak istiyorsanız yiyebilirsiniz.
ilyestaa Raluca bende surda bekliyeyim. Doğumdan önceki kilomunda altına düştüm. Herkesten ayy çok zayıflamıssin cümlesini duymaktan biktimm Birde çok sağlıksız besleniyorum sürekli fasfood çikolata tatlı. Az önce yarım kiloya yakın baklavayla dondurma yedim. 😢
Melek3535 Kaç kilosunuz ? Bende kilo vermek istıyorum 5 kilo falan fazlam var verebilsem keşke size 😅
Raluca ilyestaa ayni ben.. herkes yok cok kilo verdin Niye bisey yemiyosun falan filan. Bu cumleyi duymak istemiyorum artik. Bende senin gibi yiyorum tam tersi baskalarinda kilo yapiyor bizde yapmiyor bu tur yiycekler
ilyestaa Melek3535 evet istediğimi yiyorum ama besleenme düzenim hiç yok çok sağlıksız besleniyorum maalesef hep abur cubur tatlı . Birde nasıl kilosu olanlara psikolojik baskı oluyorsa bize de oluyor. Biraz kilo al yok olcaksin. Ne bu erimissin. Sen de ne varki çocuğu emziriyorsun Çok zayifsin memende sütte yoktur vs vs birsürü sayabilirim
Egelim Melek3535 Tüh yetişememişim, post sahibine kaç kilo lazım acaba,kimin kilosu fazlaysa o versin 😀
Melek3535 ilyestaa diyetisyene gittiniz mi düzenli beklenmediğiniz için büyük ihtimalle kilo alamıyor olabilirsiniz yada metabolizmanız hızlı çalışıyor olabilir
ilyestaa Melek3535 gittim. Kan değerlerinde bı sikinti yok bizde genetik. Halalarim hep zayıf baba tarafimda kilolu insan bı elin parmağını geçmez 😂😂😂😂
Esoca38 Raluca valla banada lazım tam 10 kilo 49 50 kiloyum. 65 ile doğum yapmıştım nasıl gitti kendiliğinden anlamadım her gören çok zayıflamissin diyip duruyor 😑