balyanak53 Merhaba hanımlar, 5 aylık kızım var öksürüyor doğal bir yöntem bilen var mi acaba. Bebeğim 35 haftalık doğdu 8 gün entube kaldı o yüzden hiçbir şeye dayanamıyorum çok üzülüp kafaya takıyorum
gunesimm11 balyanak53 benim oğlumda 5bucuk aylık o da aşırı öksürüyor bende napacagımı bilmiyorum aşırı hırıltısı var bide
1lina1anne balyanak53 öksurukte zeytinyaği sarimsak ise yarar onu yapabilirsiniz 3 gun her uyudugunda yapin birde ayak altina sirtina ve gogsune vicks surun cok rahatlatiyor
deno1 balyanak53 bende kuvezden çıkardığında beri ya öksürük ya burun akıntısı ya hirilti hiçbir şekilde geçmedi doktor antibiyotik vermiyorfu kucuk diye en son baya kötü oldu iyilesmezse ver dedi 3 4aydir hep aynı vermeyi düşünüyorum bir yol ilerlemedi cigerde biraz var yani ilaçsız bizimki geçmiyor bakalım ne olacak denemediğin yöntem kalmadi bu arada hava makinesi serum fizyolojik pekmez tereyağ zeytin yag yok geçmiyor
balyanak53 gunesimm11 ilac vs kullansın da istemiyorum zaten kuvezdeyken çok ilac aldı anne sütüne kavuşmadan çeşitli ilaclar almıştı 😔
1lina1anne balyanak53 saf zeytinyagina 5 6 diş sarimsaği ezip karistirin 2 saat dolapta beklesin ayak altina surun corap giydirin yağini ama sakin sarimsak tanesi gelmesin yakabilir 3 gun her uyudugunda yapin cok etkisini goruceksiniz vede viks