Mrvln25 Esila001 Vallahi bende bekleyeyim surda. O kadar çok istiyorum ki evde bişeyler yapıp bir gelir elde etmeyi. Akşama kadar evdeyim boş zamanlarımi o sekilde değerlendiririm en azından diyorum ama bulamıyorum tabi guvenebilecegim 🤷
Azemefnan_2021 Esila001 arkadaşım veriyor iş bebeğim küçük diye alamıyorum biraz büyüsün bende yaparım
minikbirsuperisii00 Mrvln25 ak1905 Esila001 Esila001 Esila001 Azemefnan_2021 Emineikra21 Deletedmom_32 Esila001 Esila001 symtpl Mrvln25 Mrvln25 Esila001 Yigit_pasam Esila001 Esila001 Esila001 Ben evden ek iş yapıyorum sizin gibi güzel ve kendi ayakları üzerinde durmak isteyen annelere de yardımcı olmak isterim instgramdan bana ulaşabilirsiniz isterseniz ttugbacelebi instgram adresim
Esila001 İnsan evde boş durmaktansa biseyler yapası geliyor guvenebilecegimiz bi sayfa varsa bu işi yapan varsa yardımcı olursa bizde evimize ek gelir saglariz
Esila001 Mrvln25 aynen bende öyle ama bu paketleme işleri varya en çok ondan istiyorum aslında bu tarz cilt bakım ürünlerini satmak bana göre deil yani çevrem yok maalesef
Mrvln25 Esila001 Evet bende o tarz ürünleri satamiyorum çevrem yok olanlar da kendileri de üye geliş fiyatına getirip alıyorlar zaten. Bende paketleme işleri olsa istiyorum
Emineikra21 Ben kendi işini kendi yapıp satıyorum örgü toka yapıyorum çıt çıt toka bağlama toka yapıyorum çevre olursa çok güzel gidiyor kız çocuklar için çok güzel
Esila001 Emineikra21 eliniz yatkın ozaman çok güzel tebrikler bizim çevre olmayınca olmuyor bu tarz şeyler 😔
Azemefnan_2021 Esila001 @ak1905 etiket işi ama sadece sadece oturduğu semte veriyor başka yere vermiyor istanbul sultangazıde
Mirzam20 Merhaba ben evde ek iş yapıyorum ama paketleme değil. Dilerseniz instagramdan ulaşabilirsiniz. Detaylı bilgi veririm. Kazancı da oldukça iyi. 😊 fatosaydinkoc