Brutal-Betty Kızlar iki oğlum var kızıma hamileyim bı yardımcı olun 🙈 çok kararsız kaldım ya bı turlu karar veremedik ne zormuş bu isim konusu
Elika00 Brutal-Betty kız maşallah allah sağlık versin hepinize biz bi taneyle zor başa çıkıyoruz maddi manevi çok zor beeee
Bugleminannesi74 Brutal-Betty Yanlış anlamazsanız bence hiçbiri değil. Herkeste olan popüler isimler bunlar. 🤔 Farklı isim düşünün bence 😘
Elif-Liya Brutal-Betty sagliklica kucağına alırsın inşallah ama çok beğenmedim ben isimleri başka isimler düşün istersen
Nefeess Brutal-Betty Ay bazı yorumların aksine ben hepsini beğendim kararsız kaldım oğullarınızin ismi nedir onlarla uyum yakalayabilirsiniz belki ☺️
Brutal-Betty Elika00 valla öyle canım bu büyük bi sürpriz oldu küçük oğlum daha 10 aylık 🙈 kızıma 25 haftalık hamileyim plansız bir şekilde korunuyoduk sözde işte sürpriz oldu bize de nasibi ile geliyor Allah’ım kolaylığını verir inşallah 🙏
Hellomoto Brutal-Betty tik tokta kiz isimleri diye arama yap bisuru çıkıyor sen hangisini beğenirsin bilemem
aybikreis Brutal-Betty Kendi beğendiklerimi önermek istiyorum Ilgın Mavi Gülce Aynil Simay 🌸🌸🌸🌸 Kızım olursa mavi + başka bir isim ekleyeceğim
Marjinal_Anne2 aybikreis ay ben mavi yi çok istiyorm ya soyadımız Deniz ,, Mavi Deniz koymak istiyorm ama herkes uymaz modunda deyince vazgeçtim geri mi dönsem o isme 🙈😂
Brutal-Betty Nefeess uyum konusuna kesinlikle hiç takılmiyorum büyüdüklerinde uyumlu olunca ne olacak ki🙈 uyumsuz olsunlar 😂
_BirKalpteikiPrens_ Brutal-Betty ben hepsini beğendim ben bile kararsız kaldım şuan hepsi çok güzel ☺️
Brutal-Betty _BirKalpteikiPrens_ demekki kararsız kalmakta haksız değil misim 🙈🙈 Valla çok zormuş bu isim konusu ya