SeninAnnenBirMelektiYavrm Kızlar kızım 5 yaşında anaokuluna gidiyor ilk sene sınıf anneleti olarak hediye alalım öğretmene diyorlar. Biri kolye küpe tarzı altın birşey alalım diyor ama bence bu kadar abartılı hediye uygun olmaz. Birkaç kişide benim gibi düşünüyor. Sizce ne olabilir fikir verir misiniz
Deletedmom738372 SeninAnnenBirMelektiYavrm şık bir çanta olabilir iyi bişey alırsanız zaten fiyatlat uçmuş durumda (:
agns SeninAnnenBirMelektiYavrm oğlum 1 e gidiyor cuma günü karne alırken çiçek vericek oğlum öğretmenler gününde almıştık hediyemizi☺️🌸
oglunucoksevenn SeninAnnenBirMelektiYavrm öğretmen kaç yaşında? Çook güzel bi lambader görmüştüm trendyolda. Ona uygun bir de tablo alsanız çok güzel bi hediye olur🥰
Slm1122 SeninAnnenBirMelektiYavrm fidan bağışlamıştım sertifikasını öğretmene hediye etmiştim çok sevinmişti😇
Alaranaz SeninAnnenBirMelektiYavrm herkes kendi küçük bişey alsın.Tesettürlüyse eğer şık bir eşarp yada çanta , parfüm böyle şeyler olabilir
Elif9292 Ay bizde küçükken öğretmenler gününde öğretmenime topluca kolye set almıştık. Sınıf anneleri öyle uygun görmüşler öyle karar vermişler….. Ama durumu olan olmayan bulup buluşturup vermişti, hiç unutmam bunu. Hiç mantıklı bir hediye değil.
SeninAnnenBirMelektiYavrm Elif9292 evet işte altın alalım diyenin durumu baya iyi. Bencede bu kadarı gereksiz
Elif9292 Bir de en güzeli öğretmen olsam hediye kabul etmem. El emeği, çiçek, manevi hediye dışında… bu ne canım. Biri yapınca öbürü yapmayınca, öbürü mahcup oluyor… durumu olan var olmayan var
SeninAnnenBirMelektiYavrm Elif9292 kabul etmiyor zaten öğretmenler gününde yazdı hediye almayın kabul etmem diye ama millet ille alalım diyor e altın da pahalı baya
Elif9292 SeninAnnenBirMelektiYavrm milletin lüzumsuzluğu resmen. Öğretmen ne güzel demiş birde. Ne diyim orta yol bulursunuz inşallah
Annenazz SeninAnnenBirMelektiYavrm altın almayın . Pahalı bir şey almayın. Öğretmeni de zor duruma sokarsınız. Kalkar biri şikayet eder. Kaş yapalım derken göz çıkarmayın.
BerilDenizhan SeninAnnenBirMelektiYavrm Kabul etmediğinden bahsetmişsiniz. Bence sınıfı ve kendisi adına bir yere bağış yapıp belgesini öğretmene verebilirsiniz. Hediye kabul etmeyen, istemeyen birisi pekala alınan altın veya çanta veya başka bir şeyi reddedebilir. Bu şekilde hem reddedeceği bir durum olmaz hemde hoş olur. 🥰
BuseBlt SeninAnnenBirMelektiYavrm bı yerde görmüştüm ozdilekte falan hediye çekleri oluyormuş galiba öyle alıp verebilirsiniz gidip istediği birşeyi alabilir diye düşünüyorum
Duyulurum SeninAnnenBirMelektiYavrm kolye küpe alıyorduk ama o eskidendi. 40-50 lira veriyordu herkes en fazla. Üstüne bir de çiçek alınıyordu. Şimdi zor bu. Çanta da gayet güzel bir hediye. Bu arada okul kapanıyor acele ediiinnn
mizmizpera SeninAnnenBirMelektiYavrm el emeğinin yerini hiç bir maddi eşya tutmaz bence el emeği bişeyler yapıp hediye edin.