Suzi-12 Kızlar sheınden alışveriş yapan var mı ? Uygulaması güvenilir mi ? Herşey gerçekten çok ucuz . İkilemde kaldım alsam mı almasam mı ? Kaç günde geliyor ? Alışveriş yapanlar varsa ürün kalitesi vs nasıl yorum yapabilir mi
adastra Suzi-12 Ben de burda beklemek istiyorum 😄 uygulamayı indirdim ama sipariş vermeye cesaret edemedim
tenceretavakuskana Suzi-12 beden konusunda az bucuk yanılma olabılıo ıyıce bakmak lazım olculere onun dısında ben memnun kaldım tsort elbıse mayo kılıf vs aldım ıkı haftada geldı hepsı
ftsdmrhn Bence gümrükte epey bir vergi bindiriyorlardir. Mesela next ye öyle. Vergiler aldığın şeylerin parasını geçiyor şaka gibo ama oyle
yigo58 Ben alisveris yapiyorum yurtdisindayim güvenilir ama cok kaliteli olduğu söylenemez ve 1-2 hafta icinde geliyo
Busra9292 1 ay içerisinde geliyor, ben alalı 5 6 ay oluyor. Takı tarzı ve kızıma çanta tarak filan almıştım 60 TL kapıda gümrük vergisi ödedim. Şimdi ne kadardır bir bilgim yok.
tenceretavakuskana Suzi-12 ordakı olculere bakın ona gore sıparıs edın genelde uyuyo tam olcunuzu verınce
nursnmh Suzi-12 aldiniz mi kac günde geldi nasil geldi memnunmusunuz detaylaari anlatirmisiniz bende alışveriş yapmak istiyorum