Busraerkacan Kızlar 15 aylık bir kızım var sürekli meme diye geziyor odada beni farkettiği an meme diye hemen açmaya çalışıyor bazen 5 10 dk da bi yaptığı bile oluyor dikkatini başka yöne çekmeye çalışıyorum o da olmuyor emzik gibi kullanmaya başladı beni bu kadar sık emdiği için midir bilmiyorum çok halsiz düşüyorum memeden kesmeyi bile düşünüyorum böyle olunca sizde durumlar nasıl bana yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyor
-annesininprensi- Busraerkacan dişleri çıkıyor bu zamanda azı dişleri çok zorladi yavrumu benim de üst uste 4tane çıkmaya çalışyo ben her fırsatta emziryorum ben de o da bırakmıyor gerçi ama içimi rahatlatan rahatsız olmasın iyi olsun yeter olyo insan tabi çok bunalyo ama dediğim gibi ateşlenip rahatsız olmasından iyidir tabi sizin durum nedir neden bilemem de belki böle düşünürseniz içiniz daha rahat olur diye demek istedim
Deletedmom_34 Busraerkacan alakası yok ama sütünüz var mı, yani bir öğün bile olsa doyacak kadar içebiliyor mu, hep merak etmişimdir, benimki 8 aylık, o zmana kadar devam eder mi sütüm merak ettim
Busraerkacan Su süt yemek hepsini deniyorum fakat sadece süt istiyor yemek bile yemiyor günde 1 kere yemek yiyor bi de elma yada havuç yiyor