GebeHanim Hiç bilmiyorum ama sanki beyaz beyaz olmuş elledim sertti fotoğraf aticam da durmuyor yakalayamadım (lincleyecekler gelmesin 🤪) not; pamukçuk degil
Cydvrl GebeHanim olabilir olmaz diye bir şey yok ki dişli çocuk doğduğunu da duydum. Artık bu hormonlar ilaçlar yediklerimiz herseyi etkiliyor.
GebeHanim Caglarass ayy hadi ya ben saçmalıyorum sanmıştım o yüzden lincleyecekler gelmesin dedim 😂😂😂 ya yakalayabilmek atardım köpek dişleri galiba beyaz beyaz ucu gorunuyo gibi elledim sertt
GebeHanim Cydvrl hadi yaa keşke fotoğrafını çekebilsem atardım köpek dişleri ucundan görünüyor gibi beyaz beyaz Bilemedim ki ilk anneligim bir Allah’ın kulu da yok yanımda tek büyütüyorum
GebeHanim Feyebyusmuh bak ben uyduruyo da olabilirim hiç bilmiyorum çünkü 😂😂😂 ama elledim sertti ucu çıkmış gibi üst köpek dişleri ,
Feyebyusmuh GebeHanim yani damsklari genelde üst kısmı beyaz gibi oluyorya hayırlısı olsun genede canim:)
Caglarass iki_tospik_annesiii Kullanıcı adın değişmiş 😂 Bıktım bende artık bakmıyorum ağzına. İlkinde ne güzel bi bakmıştım ikiside çıkmıştı 😅
iki_tospik_annesiii Caglarass İki tospik olunca değiştirdim 😂😂 benim ilk oglum da tam 4 ayına girdi çıkarmıştı daha öncesinde yAni 4 ayında diş vardı yani 😂😂 kaşıkla vurunca ses geliyordu bunda sadce beyazlık war
Ssc Çıkarabilir benim oğlum 3 buçuk aylıkken çıkardı ilk dișini alttan. Ama köpek dişleri cok sonra çıkıyor ilk çıkacağını sanmıyorum