[silindi] Mustela güneş kremi bebeğime alerji yaptı. Kolları vücudu kıpkırmızı oldu. Doktor önerisiyle almıştık. Aranızda böyle Biley yaşayan var mı?
Denotemo [silindi] bende kullanıyorum ki kızım cok hassas alerjik bünyesi var hiç bir şey olmadı içeril olarak en temiz ürün tabi her bebek farklı üzüldüm bebişinize bir de trukid deneyin.
Burcu35 [silindi] 1 kere kullanma fırsatım oldu bebeğimin cildi bembeyaz ama herhangi birşey yaşamadık
Zynpdmr Mustelanin gunes kreminde avakado yagi oldugundan bazi bebeklerde alerjik reaksiyon gosterebilcegini duymustum..bebegim zaten alerjik o yuzden mustela almadim🙋♀️
Zynpdmr [silindi] egzamalardan cok cektigim icin yogun bi arastrma yaptim.bi forumda denk gelmistim mantiklida geldi.keske bebekler hic sıkıntı cekmese ama bi sekilde buyuyolar😊
Oozzee [silindi] benim oğlumun yüzüne yaptı kızarıklık. Ayrıca da çok kötü gözlerini yakıyor. İçeriği temiz diye kullanmak durumunda kalıyorum. Ellerine ve göz çevresine sürmemeye çalışıyorum ama bazen elini gözüne götürünce deli gibi kızarıp gözünden yaş geliyor.