ozlemmmalpkaan bebeğim 3 aylık olucak 9 gün sonra ve kilosu 7 kilo mamayla besleniyor süt alerjisi var 😞 cok mu kilolu olucak anlamadım birisi dedi obezmi yapıcaksın cok kilolu😞😞
Bebegimm1 ozlemmmalpkaan birisini boş verin doktorunuz ne diyor o onemli benmkide kiloluydu obez olmadi.obez olur diyen doktor da olmadi hic
Kir_papatyasiii ozlemmmalpkaan 3 ay 10 günlük oğlum 7780 grm🧿😁 kimse bna obez mi demiyor cubki boyu da uzun 68 cm
Fatmahmt63 ozlemmmalpkaan bizde 3 aylığız 5800 kilo kızlarda erkeklerde farklı ama kilo alımı erkeklerde bu ay 7 kadar normal
linamommmmm Kir_papatyasiii hey maşşallahh allah nazarlardan korusun kız yapma böyle heryeree😂 rabbim esirgesinn🧿
Guler1114 ozlemmmalpkaan hareketlenince kilo falan kalmaz. Ama genetiğinizde varsa obezlik doktora başvurmanızda fayda var
Sara1904 ozlemmmalpkaan anladım gecmıs olsun bebegınızın kılosu veya başka bişey için de milletin ağzına bakmayın yesin cocuk ne obezi daha üç aylık hateketlendiklerinde de yedirmeye uğraşacağız bence doktorunuz sıkıntı görmüyorsa boşverin
Bebegimm1 ozlemmmalpkaan onlari dinlemeyin buyudukce az aliyorlar benmki daha fazlaydi siznkinden suan buyudu hatta nerdeyse 6 aydir kilo almamis boya gitmis
Sara1904 ozlemmmalpkaan bende bunu kullanıyorum ne kadr verıyorsun canm günde kaç saat ara ile ben sütte verıyorum ama
Kir_papatyasiii Busra2013 seninki kaç kilo oldu cnm 🥰 en son post açmıştım gene iki gün var bebislerin arasında Bizim