Deletedmom_32 Ne zaman yürüdü bebişleriniz yüz üstü koyuyorum sürtünme var kendini ileri atıyor fakat kollarının altından tuttuğum zaman baya yürümeye hevesli 5 aylığız acaba diyorum emeklemeyecek mi
Kadifemsii Deletedmom_32 benim kızımda böyleydi 6 aylık emeklemeye başladı 9 aylık yürümeye başladı . Yani emeklemek için vakti var yakında emeklemeye başlar gibi
hemsire09 Deletedmom_32 ay benim oğlum da öyle emekleme belirtisi hiç yok sürekli ayakta durmak istiyor ayakta tutunca adım atıyoe 4 aylık🤦🏻♀️ erken yürüyecekler heralde
Nefess2020 Deletedmom_32 20 ayligiz hala emeklemiyoruz 😁 1 yaşinda falan siralamaya basladi ama tam anlamiyla 16 aylikken falan yurudu.
Hndealnathn O adimlama refleksidir.bebek doğduğu andan itibaren koltuk altından tuttup kaldırdığınizda otamatikman adımlar.bu çoğu bebekte görülen hatta gorulmek istenilen bir durum.normal yani
Deletedmom_32 Hndealnathn refleks değil kız koş koş dediğim zaman hızlı hızlı adım atıyor refleks olsa anlarım araştırdım da ☺️
Efy Henüz 5 aylık bebek kendini zor tutar benim yeğenim 7 aylık dönemiyor hala :) acele etmeyin kızım hiç emeklemedi sürünmedi sıralamadı bile ama 1 yaşına bastığında yürümeye başladı