PrensinAnnesi2021 Jalilova mama verebilirsiniz illa keci sütlü olcak diyorsanız golden goat tavsiye ederim. Ama saf keci sutu vermeyeceksiniz heralde 🐨
PrensinAnnesi2021 Jalilova maddi durumunuz mu yok ? Eğer öyleyse kusura bakmayın. Ben de düşünemedim. Bazen böyle keyfi sorular da gelebiliyor
biryazmasali Jalilova tepkim için kusura bakmayın belki mamaya alternatif aradınız düşünemedim belli sebeplerden mamayla besleyeceksiniz 6 ay
PrensinAnnesi2021 Jalilova tamam o zaman. Bebeğiniz cok kucuk anne sütü ve formül mama dışında birsey kullanmayın. Sevgiler 🌸
Jalilova Tazeanne0134 anlamadim bu ne tepki? Ben bilemedigim icin sordum bu ayip bi sey degil. Azacik kibar olalim.
Tazeanne0134 Jalilova yanlış anlama canım ilk kez anne bile olsan ilk 6 ay anne sütü diye hiç duymadın mı yanlış anlaşılacak bişe yok
Elifinannesii_ Bilgisiz olursunuz anlarım da bu kadarı fazla değil mi kusura bakmayın ama anne sütü veya mama verebilirsiniz sadece. Başka bişey veremezsiniz. Bebeğiniz çok küçük
Jalilova Elifinannesii_ keci sutu anne sutune cok yakin oldugu icin sordum. Ayrica bilgisiz olmak ve ya bilmemek anlamamak ayip bir sey degil. Siz biliyorsaniz eger bilmiyen birisinede anlata bilirsiniz. Teshekkurler
Irmakprensesinannesi Jalilova 6 7 qylik olsa belki ama 26 günlük bebeğe anne sütü veya formül mam dışında hiç bisi verilmez