1tuhafokur Kızlar 11 aylık kızım var diş gıcırdatıyor neden olur ne zararı olur acaba bilen var mı dikkatini başka yöne çekmeye çalışıyorum ama sonra yine yapıyor internette bagırsak paraziti falan diyor ama aklım kaldı yardımcı olabilecek olan var mı
Gazme 1tuhafokur 7 aylığız dört dişimiz çıktı bizimkide arada gıcırdatıyor dişlerini yeni çıkardı dıye yaptığını dusunuyodum .bende çok merak edıyorum
SibelKaratepe 1tuhafokur 4 yaşına girecek oğlum o aylarda sesi hoşuna gittiği için yapıyordu üstüne düşmedim sonra geçti ama şimdi geceleri uyurken yapıyor hayla anlamış değilim 🤷
Nilunas 1tuhafokur bizimki de yapıyor 3. 5 dişi var şimdiden gıcırdatmaya başladı taktı mı takıyor birde 😃
Sda16 Benim bebeğimde yapıyordu doktorumuza danistim kaygi durumunda oluyor genelde dikkatini başka birseye cekin dedi. Ama dişleri yeni çıktığı dönemdeydi dislerini kesfettigini dusunmustum ben.
1tuhafokur Sda16 bende öyle dikkatini dağıtmaya çalışıyorum aslnda benmde aklıma geldi keşfediyor falan diye de bırakır inşallah sizin ki bıraktı mı