fairytaleofthestars 5 ay 27 günlüğüz dönemiyoruz hala karın üstü durmaktan nefret ediyor 😢napıcaz bilmiyorum desteksiz oturabiliyor ama
Rav-Ebu fairytaleofthestars bebeğim kiloluydu 7 aylık döndü 8 aylık emekledi acele etmeyin zamanın tadını çıkartın 💞
Latiko fairytaleofthestars bizimkide 5 ay 20 günlük karın üstü seviyor bi kere dönüyor sadece öyle fırıl fırıl hiç dönmüyor. Oturmaya çalışınca da direk ayaklarına eğiliyor ağzına almak 🤦🏻♀️
fairytaleofthestars Nazlican biz de bi dönebilseydik endişeleniyorum ama desteksiz oturabilen bebek isterse döner istemiyor diye galiba 🤷🏻♀️
Song fairytaleofthestars bence alıştırın onune oyuncaklar resimler kıtaplar koyun bızımkı bu yızden 13 aylıkken zar zor yürüdü.arkdasım hep bebegını yüzüstü yatırdı sırt kasları cok gelısmişti cocuk 9 aylıktan beri yürüyor,yürüyen bir cisim gibi hatta hahahah
Elifinannesii_ Benim kızımda 5 ay 9 günlük. Yüz üstü yatmayı pek sevmez. Canı isterse nadiren sağa sola dönüyor. Genelde sırt üstü yatıyor. Bizimkide dönmüyor maalesef