ceybug Kızlar bebegim 4 aylik olacak haftaya arkasına yastık koyunca kafasını kaldırmaya calisiyo elinden tutunca oturma pozisyonuna geliyo erken mi destekli oturmak için ne yapmaliyim
deniiiza ceybug benim oğlumda oyleydi 3bucuk aylikken. Doktor oturmaya hazır olduğu icin bu hareketi yaptığını soyledi. Kucagimda 10dk oturtmami yavas yavas alistirma yapmami söylemişti
Blablabla1 ceybug benimde kızım 3 aylık sürekli kafasını kaldırıyo düz yatınca veya arkasına yastık koyunca ikisinde de kaldıramadığı zaman sinirleniyo
tugbactlkya ceybug bizde haftaya 4 ayligiz benim kızım da yapıyor ayni şeyleri doktora 4 ayık kontrolünde sorucam kaç dk felan oturabilecek diye
ceybug deniiiza bende dün soracaktim doktora cocugun canini acitti o yüzden o kargasada soramadan çıktım bende yavaştan baslasam annemgil beli agrir yapma diyolar ama o kafasini kaldırmaya calisiyor
ceybug Blablabla1 elinden tutmayınca agliyo arada kaldır diye kaldırınca süs.iyo 😁ama Annemgil beli agrir falan diyolar
deniiiza ceybug annemler bana da oyle dediler ama doktor kendini kaldiran bebegin kucakta kisa süreli oturabilcegini söyledi. Yere direk koyup oturmayin ama kucakta sadece. Yine de kendi doktorunuza danisin isterseniz
Blablabla1 ceybug aynen aynen bizimkilerde öyle diyip kızıyolar sürekli bana ama yapmayınca sinirleniyor elini tutmasam dirseklerini yere dayayıp yine kalkmaya çalışıyo bende oturması için çok erken diye hiç kaldıramıyorum