Balbebeginannesiiii Trabzona tayinimiz cikti bildigimiz tek yer uzunsokak civari oaraya yakin kiralik satilik uyguna ev bile varsa yardimci olabilir mi
BusUgUr Balbebeginannesiiii Uzun sokak ve civarı bence iyi bir yer değil oturmak için. Her taraf yol araba toz pislik. Tayininiz tam olarak nereye çıktı. Ben trabzonda yaşıyorum yardımcı olabilirim.
Busramaden Balbebeginannesiiii Uzunsokak etrafı bıraz sıkıntılı olabılır ama boztepe erdogdu gıbı yerlere bakabılırsınız enıstem remax sahıbı orda sıze yardımcı olabılır bu konuda istersenız
Balbebeginannesiiii BusUgUr merkeze ben hem merkeze cok uzak olmasin hemde guvenli bi sitede olsun istiyorum ara solaklarda flan degilde
Balbebeginannesiiii Busramaden erdogdu tam olarak neresi meydana yakin biyer mi 3 nolu erdogdu falan diyo mesela
BusUgUr Balbebeginannesiiii Trabzon un her ilçesinden merkeze tek dolmuş var. Söğütlü yıldızlı pelitli çimenli yalıncak kaşüstü boztepe karşıyaka Beşirli bunlar yaşanılabilecek güzel mahalleler ama trabzonda kiralar uçuk biraz.