neslicanben YouTube küçükken tüm kuzenler olarak bitlenmiştik 😂😂 hatta birbirimizin önüne oturup bit sıkıyorduk çocuk aklı. Şimdi olsa dokunamam heralde
Artizneararlabazarda YouTube en son ilkokulda biylndim annem ince tarkalr vardır onlarla kafamızı kazırdı
Fenty YouTube 18 yaşında amcamın kızından bulaşmıştı neden bulaştırdın diye de dövmüştüm hatta. 🙈 Çok huylanırım ben bundan yatamam yemek yiyemem düşünmekten.
Deletedmom738372 Artizneararlabazarda annem tursille saçımı yıkamıştı çocukken bit salgını vardı resmen sınıfta 😁😁
neslicanben YouTube tabi o zamanlar ilaçlamıştı annem kafamızı. Şimdi de eczaneler de bi sürü ilaç satılıyor zaten
neslicanben YouTube bitlenmek ayıp değil kuzum elimizde olan bişey de değil. Eczaneden şampuan ve tarağını al saçlarınıza hergün yıkayın ve sert sert tarayın. Sıcak suda
Fenty YouTube Sık sık yıkanmak daha iyi aslında bir de spreyler oluyor biraz saçta bekletiyorsunuz falan. Çocuklar için olanı da var.
yaprak_34 Deletedmom738372 bizde çocukken bitlenmiştik Ablam hepimizi makina deterjanıyla yıkamıştı 6 tane kız ,kolay değil arınmak 🤣
Deletedmom738372 YouTube olabilir canım benim büyük kızımada bulaşmıştı bana da geçebilirdi eczaneden ilacını alırsın geçer gider ♥️🙏