Fairyytale Kızlar ben yeni taşındım sayılır ve lavaboda hep böyle sarilar var ne dokersem gider Bi türlü gitmedi midem bulanıyor artık.
NursenaT Fairyytale bimde porçöz var birde onu deneyin ama dikkatli kullanın kimyasal içeriyor bayağı
Woman35 Ben tornavidayla onları kazıyıp sonra temizliyordum Ama tabii uğraşmadım Belki daha iyi Fikri olan vardır
Umutarasinannesi Valla bacım ben tuz ruhunu döküyorum ama anca o pakliyo böyle yerleri bembeyaz ediyor bir dene
[silindi] Umutarasinannesi o tuzruhu derz aralarini da beyazlatiyomu. Dökmeye korkuyorum da eritir diye balkonuma döksem nasil olur
BalKizimElisam Ayni sekilde benim lavabolarimda da vardi. Onceki oturan kisilerde temzlk yokmus galiba. Bende ne doktuysem gitmedi en sonda telle cikarttim oyle cikti
AnneMi_ne Fairyytale Porcoz tarzı güçlü temizleyiciler geçiriyor. Ama kullanırken çok dikkat et. Kokusu soluması fena yapıyor
Halimea [silindi] ayy sakın dökmeyin kayınvalidem dökmüş beyaz rekten mavi renge dönmüş😿 hemde benim salonuma .
Umutarasinannesi [silindi] tuz ruhunu genelde tuvalete kullanırım ben birde lavaboya felan diğer yerlere zarar verir kimyasal maddesi çok güçlü
GamzeY Fairyytale TAKSIR6 disversey Pas kir kalıntı yılların pisliğini temizler o derece aldığımdan beri herkese öneririm Krom olan musluklara dökmeyin karartıyor Suyla karıştırın fısfıs şişeyle de cam ayna dökün kuru bezle silin efsane ürün 😂tanıtım gibi oldu azcık ama çok güzel
Liyosunannesi Fairyytale kireç çözücü çıkarır diye düşünüyorum. Döküp biraz bekleyin sonrada süngerle ovalayın, inş çıkarır
Huzeyfeem Birka diye bi markanın wc icin olanı var. Bende yeni taşındım. Klozet için aldim. İçi kapkaraydi ne tuz ruhu ne porcoz ne de domestos. Ne denediysem fayda etmedi. Bunu döktüm bir gün beklettim fırçaladıktan sonra ugrastirmadan çıktı. Dene derim