Minkpndam Kızlar 8 ay 7 günlük bebeğim son 5 gündür memeden ayrıldığı an uyanıyor neden olabilir bu 😪 aklımı yicem ya memede uyuyor ağzından çıkınca ağlıyor dişten böyle olur mu? Şişmiş dişimiz 1 aydır çok fazla şişmiş hemde 😢 tetagil kullanıyoru 😭
Flower123 Minkpndam benim oğlum da 8 ah bitmesine 7 gün kaldı gece gündüz emmek istiyor uyutuyorum çıkıyorum 10 dakika sonra geri uyanıyor emerek yatmak istiyor bende anlamadım bi ili haftadır böyle galiba
expelliarmus Minkpndam benim çocuğumda öyleydi 7 aylık. Kucağımda kıpırdamadan meme ağzında duruyodum uyanacağa vakte kadar ama ben hiçbi işimi yapamıyodum tuvalete bile gidemiyodum 2 gündür uyku eğitimi veriyorum emzirip uykuya dalmadan yatağına koyuyorum pış pış yapıyorum uyuyo
Denizzz88 Minkpndam 8 aylıkken oğlumda da öyle bi uyku gerilemesi olmuştu sürekli emmek istiyordu dişlerdenmiş sanırım tam 8 aylıkken ilk dişi patlattı ve arkasından 4 5 diş daha patladı 8.ayımız baya kabus gibiydi yani uyku konusunda ama sonra geçti sizin de dişlerden olabilir
Flower123 Minkpndam aynı benim oğlum da şimdi geve de çok kalkıyor normalde bir veya iki kez kalkardı anlam veremiyorum
Flower123 Minkpndam Abisi de 3.5 yaşında biraz da yaramaz uyuyor diye uyandırmaya çalışıyor gelip bağırıyor çağırıyor
Flower123 Minkpndam Zorlukları var tabiki ama güzel yanları çook daha Fazla mesela artık birlikte oynuyorlar yemek yerken çok eğleniyorlar ikinci kelimesi abiydi 😁Ama bizim şimdilik en büyük sorunumuz biyere giderken hazırlanmak ve küçüğü uyuyunca abisinin söz dinlemeyip ses yapması 😁
Flower123 Minkpndam Allahım 😂😂biraz durun Yinede daha küçük annesi 😁 Etrafınızda görmüşsünüzdür evde yemez çocuk ama kalabalıkta parkta yer onun gibi düşünün oğlum mutfakta ne görse getiriyor yiyor mesela dün krep kalmıştı koydum masaya alır yer Dİye getirdi içerde yiyormuş küçük oğlum da gitmiş almış eline geveliyor onda ne görse istiyor 😁😁
AfraSum Minkpndam uyku gerilemesi olabilir. Muhtemelen geçicidir, stres yapmayın kuzunuza yansimasin 🌼