Baynimir Deletedmom0015 malesef kahvaltıda ağzına hiçbir şey sürmüyor o yüzden biberon maması yapıyorum. 10,5 aylığız. Buradaki mönüleri görünce çok imrendim gerçekten.
Sibellaa Deletedmom0015 1 yumurta sarısını 1 adet bisküvi ve suyla eziyorum ayrı bir tabakta çeyrek avakado 1 tk labne ve 1 yk kadar zeytinyağını eziyorum. Kahvaltı bitince de 1 tatlı kaşığı tahin pekmez veriyorum.
Simayiniz Deletedmom0015 bn kendime kahvalti hazirlamiyorum tiksinirim kahvaltidan hicte gktumu kaldirip hazirlamazdim ama evlat iste ona hazirliyom yumurta hasliyorum peynir veriyorum domatesi cok seviyor domatesde veriyorum bazen suzme yogurt olursa meyvelerle karistirip veriyorum bukadar cok yemiyo emiyo cunku arkasindan tatli niyetine
Prensess Evet kahvaltida neler veriyosnz kizm bi ara yumurta sarisi yerdi artk yemiyor labneyi de hic yemedi baska neler verilir acaba
Annebihatun Prensess oğlum 8 aylık 3 tane cicibebe yumurta sarısı 1 tk labne (organik) pekmez ceviz . Son zamanlarda tahin ekliyorum :)))
Gozz Prensess Ne verirseniz verin bulamaç olarak vermeyin. Her şeyden tek tek tattırın. Daha sonra hiç bir yemeğin tadını bilmediği için karıştırdığınız şeyleri tek tek yemeyebilir
Tomrisinannesi Muz,yoğurt,hurma,ceviz,keçiboynuzu tozu ve az miktarda yulaf ezmesi karıştırıp yediriyorum. Ve tabii yumurta sarısı 😋
1mom1baby 17 aylık omlet peynir zeytin domates tahin pekmez süt her gün aynı bazende omleti kaşarlı yapıyorum ayrı peynir yedirmiyorum
xbusrax AsilDorukAnnesi anladım bizimkinin dişi yok eline veriyorum öyle gün içinde kemiriyor ama tam olarak yiyemediği için kahvaltıda vermedim hiç
behrem 7,5 aylık: lor peynirine ceviz rendeliyorum, yumurta sarısı, salatalık, domates. aklıma başka bir şeu gelmiyor bazen üşeniyorum meyveyi ezip yoğurtla veriyorum 😁
Yavuzalii Pankek yapıyorum genelde. Muz zytinyağı yumurta sarısı pekmez tam buğday unu. 9 aylığız. Severek yiyor 😌 yanınada meyve suyu yapıp verşyorum😌😌
TgcDvc Baynimir bende aynı 10 bucuk aylık kahvaltı sevmez sabah biberon iki saat snrada illa meyveli bişey ister peynir yumurta haftada bi iki gün ara ara yer zaten yumurtayı bilerek yedirmiyorum cnku asırı sıcak çorbalara ekliyorum
Seyda2309 @AsilDorukAnnesi benim oglumda 11 aylik altta sadece iki disi var korkuyorum vermeye takilcak bogazina diye 😒
AsilDorukAnnesi Seyda2309 bizdede 2 diş var ama dişi yokkende veriyodum eline çok sert damakları eziyolar. Tabi gözüm üstünde nolur nolmaz Allah korusun .
AsilDorukAnnesi xbusrax bende öyle başladım dişi yokkende koparıp yiyo ama evet arada atıyodu ağzından doymaz yerken kaşımak için daha mantıklı diş yokken.