Kuzeymiram Az once oglum baya kustu 3 4 kere uykusu vardi uyuttum , Sabah uyandigindan beri cok su icti ondan kaynakli olabilirmi acaba hastaneye gitmem gerekiyormu bilen varmi
Kuzeymiram Laren ateşi yok vucudu normal , 2 hafta oncemi ne ishal olmustu doktor usuttu demisti bilmiyorum valla , ama sabah 60 70 cc kadar su icti cokmu acaba okadar su ona , içme isteyince engelde olmadim
Kuzeymiram Laren suan iyi cok sukur , bise birsey sorucam bilgin varmi bilmiyorum , 8 bucuk aylik bugun hic ek gida yemedi bnde zorlamadim yedirmedim , sadece anne sutu aliyor , ek gida icin zorlamam gerekiyormu
Laren Kuzeymiram valla zorlasanda yemiyorlar ki istemeyince benim kızım ağzını kitledi mi olay kapanıyor dişten dolayıdır büyük ihtimal geçer ama yinede yarın devam ederse daha sık dene istersen sen teklif et canim gerisi bebislere kalmış 😊
Kuzeymiram Laren biberonda su verir gibi yapiyorum agzini aciyor mamayi agzina koyuyordum bazen cok az yiyince , yarind aoyle yaparsa yediririm kandirarak yqpicak birsey yok , allah bebislerimize sifa versin insallah