Başlığa bile ne yazacağımı bulamadım o kadar sinirliyimki kusura bakmayın ne olur belki biraz uzun olabilir. 20 aylık oğlum var yaklaşık 4 5 aylıktan beri insanları yabancılamaya başladı malum birde pandemi bebeği daha 30 günlükken korona olduk oda üstüne düşmemize sebep oldu çıkarmadık pek bir yere hep bir korku tedirginlik vs derken bu seferde doktor korkusu oldu çok sık hastalandı bi dönem sürekli git gel bi ara iğne kullandı antibiyotik hep git vurdur kıyamet kopara kopara gel derken yabancı ortam korkusu oldu iyice bildiği mekan dışında bir yer olunca buna bakkal bile dahil kıyameti koparırdı şimdi 2 3 aydır yeni yeni topladı e bide erkek çocuğu biraz da hareketli velhasıl kelam benim oğlumun adını ağlıyo durmuyo korkuyo böyle saçma sapan şeylere çıkardılar şimdide haftaya kuzenimin sevgilisinin ailesi davet etmiş banada burnunun ucunda söyledi bende gelirim gideriz dedim bu seferde işte oğlum için durucak mı uyur mu oynarmı seni rahat ettirir mi 🤦🏻♀️ Bana resmen mobing uyguluyo. Bu durumdan çok sıkıldım oğlum toparladı dahada toparlıycak büyüycek aklı kestikçe ama ben bunları asla unutmuycam her gidilen yerden beni seçiyorlar o kdr ağladım ki sırf sinirden ama her birşey diyenede baştan aşağı birşey açıklayamıyorum zaten tayinciyiz 2 3 yıla yalvarsalar bile burda durmayacağız. Bu tür insanlara ne demeli nasıl davranmalı ne yapmam lazım bilmiyorum. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️