Fusun_c Anneler bebeğim 4 ay 8 günlük bugun doktora götürdüm doktorumuz oturabilir diyor ama ben korkuyorum oturtmaya sizler ne zaman nasıl oturtmaya başladınız
Karanhulya Fusun_c destekli için erken canım bence bebegım 6aylık ıkı hafta önce falan başladım ara ara 2 3 dk önüme koyup oturtuom
tubiiik_ Fusun_c bebeginiz hazirsa oturta bilirsiniz benim doktorumda 4 aylikken oturttur dedi yavas yavas oturtmaya baslamistim
Sahinnnn Fusun_c canım her bebeğin yapısı farklı doktorunu dinle 4 aylık destekli oturuş bebeğim 5 ay 20 günlüktü desteksiz kendi oturuyordu hazırdı çünkü sende bebeğini dinle istemiyorsa zorlama istiyorsa destekle
ly35 Fusun_c 2-3 dk lık oturtabilirsiniz yastıkla destekleyip. az az başlayın öyle uzun uzun oturamaz zaten :) 6aylık olunca desteksiz otursunki ek gıdaya geçebilin
Fusun_c tubiiik_ hazır olduğunu nasıl anlarım birde kucağımda mı oturtucam yanlış birşey yaparım diye korkuyorum
tubiiik_ Fusun_c bebeginiz oturmak istiyo kendini belli ediyor kucaginizda 5_10 dakika dik oturtmayin sadece
Fusun_c Karanhulya teşekkür ederim ☺️ benimki böyle kendini kaldırıyor o oturmak için hazır olduğu anlamına mı geliyor