Hy40 Merhaba anneler.iki diş birden geliyor ateşi var sebebi bu olabilir miki🤷♀️8. Aya girdi 5. Ve 6. Dişi geliyor.
Ozlm59 Hy40 büyük ihtimalle. Bizimde 2 gündür sadece kafasında var ve geceleri çok uyaniyo bizimde geliyo sanirim
Ejderhahavva Hy40 dış ateşi 37 5 en fazla dış yerlerine limon sürün bide akşamdan az bi suyun içine 4 5 karanfil atın ertesi gün devamlı sürün dış etlerine
Ejderhahavva Ozlemhtc yanlış bişey olsa önermem zaten ben kendi bebegimin ağız ateşini o şekilde düşürüyorum ve rahatlatıyor
Ozlemhtc Ejderhahavva bilemiyorum ilk kez duyuyorum bu şekilde yapildigini. Limon küçük bebeklere verilmesi zaten uygun bi besin değil zararı var ve asitli olduğu için söyledim. Sizin fikrinize birşey diyemem
AliasafinAnnesi22 Hy40 evet bizimde sadece kafasında azı dişleri çıkarken 1 gün ateşi oldu sonra diş patladı
Ejderhahavva Hanımefendi ben yedirin demiyorum annesi parmağına sürüp bebegin damaklarina masaj yapacak bu onu rahatlatacaktır diyorum zararı yok olsa neden burada paylaşım yapım benimde bebeğim var zarar vermek neden işteyim yani benim kullandigim bişey bu
Ejderhahavva Hy40 dış için bi bildi vermistim ya evet onu buldum dün aldık elu ağzından çıkmayan bir oğlum vardı ve bu sabah mamadan snra dişlerine masaj yaptım iyi geldiğine inanıyorum çünkü saat öğlen 12 ye kadar belki bir kez ağzına elini sokmuştur deneyin derim adı dentomil e bebekte satiliyor