Merictuna89 Wolverine bir Kaş gündür herşey iyiydi hiç kaşıntı yoktu bu gece yine vardı iki yerinde aklıma yediklerinden peynir geliyor ama o kadar çok yiyor ki önünden zor alıyoruz acaba bir dilim yese sorun olmuyorda çok yiyince mi oluyor ki.
Sblatc Bayramsevincim saraçoğlunun ürtiker kürü diye yazınca çıkar süpürge tohumunu sabah akşam 1 tatlı kaşığı suyla için ve melisa çayı için.1 ay devam edin ben 2 haftada etki gördüm bıraktım ama bi süre sonra hafiften yine başladı mutlaka 1 ay devam edin
DZ123 Sblatc Merhaba bende doğum yapalı 2.5 ay oldu ilk zamnlar özellikle göğüs bölgemde sürekli bı kaşıntı vardı zamanla geçti.Suan da bütün vücudumda kasintilar var kafam kaşlarim bile kaşınıyor.Uyuz mu oldum acaba diyorum ama kurdeşen de olmus olabilir mi acaba.sizde sadece kaşıntı mi vardı.Birde vücudumda kırmızı kırmızı benekler çıktı
Katipmoms Melegimyus cildiyeye götür önce bence uyuzda olabilir cok salgın varmıs bende kızımda yakalandık kurdeşen bulasıcı değil uyuz bulasıcı eğer kurdeşense cildi sürekli nemli tutacaksın bol dus bol krem dustan sonra silerek kurulama havluyu sürtme cildine pıt pıt şeklinde dokundurarak kurut pamuklu rahat seyler giydir dar olmasın cildi nefes alsın bol su yada sıvı.. Uyuzsa daha zor ve uzun işlemler basını agrıymayayım anlatıp.. Kurdeşen gecicidir uzun süre kalmaz mevsim gecişlerin kuru ciltli olanlar daha yatkındır yetişkinlerde stres kaygı tetikler ama küçğk oldugu için cilt yapısı kuruysa mevsim gecişinde normal ..
MotorcuAnne Melegimyus bende hala var. Cips yediğimde, çiğ köfte yediğim de, sarımsak yediğim de, turşu içtiğimde ceviz yediğimde vs vs vs :) her yerim kaşınır kızarır ve kabarır. Kurdeşene bir takıldım, hala devam mübarek..