Elif125 Merhaba kızlar kilolu hamile kaldım 3 ay oldu Doğum yapalı kilo vermem durdu neler yapıyorsunuz ne tavsiye edersiniz emzirme döneminde neler yapılmamalı tavsiyelerinizi bekliyorum gerçekten iradeli olmam gerek yardımlarınızı bekliyorum 🤦🏻♀️
ozgyrs Elif125 benimde 3 ay oldu🙄 sadece 5 kg gitti toplamda 22 kg almıstım gitmiyor gitmiyorrrrr😭😭😭😭
Rumuz Elif125 ben geçen gün bi video izledim aralıklı oruç deniliyor oruç densede öyle bildiğimiz oruç gibi değil aklıma yattı, gizem erbirer - aralıklı oruç ile nasıl 17 kg 5 aydaverdim diye, bi dinle sende istersen
Meryemmtemev Elif125 bende 24 nisanda dogum yaptım ilk bir ay 10 kilo gitti 23 kilo aldım şmdi 3 aylık oldu kızım ben duetsyene başladıö 2 haftadır beni zorlamıyor fazlasıyöa doyuyırum sütüm bile arttı tek ekisigim tatlı 😂ama olsun zayıflayınca yerim kendmi o kilolu vücudun içinde berbat ve mutsuz hasedyrm
Pnr_jr Elif125 R_y_M ozgyrs Rumuz Pembis Nerminkuzey Kızlar 49 dan 77.6 ya çıkıp Doğum yaptım. 28 kilo! 2.5 ayda 19 kilo verdim.. Ama sadece emzirmeyle olmuyo o iş.
Nerminkuzey Emzirerek nasıl kilo veriyorsunuz anlatın yaaa🥴🙄 43 günlüğüm hala giden kilo yok emzirmeme rağmen ve yemeyi kısmama rağmen ve gerçekten yedıkerıme dıkkat ediyorum bol su da içerek, ama tık yok😤😤🤯🥴
Hsynsedefcbn 7ay 10 gunluguz 64 ile hamile kaldım 83 ile doğurdum şuan 59 kiloyum ekmek az yedim çoğu zaman yemedim hamilelikte çok ödem yapmıştı tuzu falan da kesmiştim ondan beri yok rezene içtim hem süt yapsın hem zayiflayim diye sonuç bu tskler 🤣🤣
Nerminkuzey Pnr_jr yediklerime dikkat ediyorum sadece emzirmeden medet beklemiyorum ama bu kiloyu nasıl verebilirim onun yöntemini arıyorum 🤦🏻♀️ Tüm gün bebeğimle ilgilenme tempom da var yani ona rağmen eksiye düşmüyorum🙄 kimi yakınım daha erken vereceksin ya da gidecek diyor 🙄
Helloyagmur Elif125 59 la hanile kaldim 69 la dogum yaptim 1 haftada 59 a geri dondum suan 55 kiloyum:) bol su iciyorum onun disinda hicbirseye dikkat etmedim ama pek istahli degilim ac kalma surelerim biraz uzun cok sik birseyler yemiyorim sicaklardn cnmda istemiyor
TugceOrnekoglu Elif125 tam 22 kilo aldım şuan kızım 5 ay 21 günlük 25 kilo verdim ama diyetisyen eşliğinde verdim sütüm azalır diye korktuğum için