Babykaraniko Kızlar bebeğim 6aylik oldu 6-18ay emzige geçtim ama ağzına verince oguruyor bı türlü alışmadı boğazına kaçıyor sanki nedendir ne yapmak gerek ? Fikirlerinize ihtiyacım var
nazlimom_ Babykaraniko farklı emzik deneyin bizde awenti öğürüyordu bibs kauçuk tuttu uykusunda emiyor
Deletedmom_21 Babykaraniko benim oglumda öyleydi sürekli teklif.ettim onune koydum bazen kendi aldi agzina en sonunda uyku geçiş esnasinda verdim alisti surekli teklif edin
Kuzusuannesi Babykaraniko canım eski emzikte kalacaksın eski emziginin boyutu ideali demekki onun için… 1 2 ay sonra yenisine geçersin bir yerde okumuştum
Babykaraniko nazlimom_ benden doğduğundan Beri avent kullanıyorum Air bu sefer soft aldım pek farkı yok diye tutuyor ama oguruyor
Babykaraniko Deletedmom_21 evet annemlerde aynı şeyi söyledi sürekli ver dedi 2gundur sürekli teklif ediyorum tık yok
YgmrEla Babykaraniko valla ilk bebegimde kullandım acemilik, birde çok büyük geldi bana, bebeğin ağzına sığmıyor, ememiyor bu ne demiştim, dedim ya acemilik. Bir de ben sadece uykuya geciste veriyordum, ne bileyim emiyordu, uyuyunca atıyordu ağzından
Babykaraniko Kuzusuannesi banada öyle geliyor ucu bana bile büyük geldi eskisine göre çocuğun boğazına değiyor resmen