Busraaslan Momylion travel kullanıyorum oğlum 9 aylık ben çok memnunum ama baston kullananlar onun daha hafif daha rahat olduğunu söylüyor ama bebeğiniz küçükse mecburen pusete ihtiyaç olucak
Melek0205 Momylion travel kullanıyorum. Benim için artısı sürüşü rahat ve uyuduğunda öylece eve alabilmem. Ama aklım olsa yeni çıkan tek düğmeyle katlanıp çamta gibi olanlardan alırdım 😃
NurCum Ben Çok Memnunum Evet Ağır Hantal Ama Bir Okadarda İyi Karda Kullandım Kumlu Plajda Hatta Dağa Çıktık Orda Bile Rahat Ettim Tavsiye Ederim Lakin Hafif Sağlam Olanlara Bakın
Momylion NurCum baktikca kararsız kaldım o yüzden sormak istedim baston dusunmuyorum ama onun dışında daha hafif bişey olabkr
Woman35 Momylion büyük tekerlekli olsun manevraları iyi olsun hafif olsun tentesi tam kapansın bunlara dikkat edin özellikle tekerlekleri büyük olsun ki girintileri çıkıntıları rahat atlatabilsin
NurCum Momylion e bebeğin canyon travel ına bi bakarmısınız iki marka var kendine ait biri hafif biri orta sekment ağır eğer asansör varsa alın derim çünki manevra ve tekerlek önemli istanbul şartlarında ve çocukta rahat uyumalı otur bilmeli
Alminazli Kızım 2 yaşında travel de aldım baston da en rahatı kabin boy olanlar ondan aldım 5 ay önce hepsinden rahat traveller rahat ama çok büyük
Momylion NurCum tamam bakayım hemen aslında hafif bişey istiyorum ama çok mu ağır olur ki bilemedim tabi öncelikle bebeğin rahatlığı sonra sürülüşü ağırlığı vs
MerveAkty Momylion benimki gayet hafif ya . Genelde hantal oluyor diyolar ama ben aşırı memnunum sürüşü ergonomikligi harika